New York Rangers voitti Los Angeles Kingsin ja lopetti luiston 4,3 pisteellä Trocheckistä

New York Rangers voitti sunnuntaina 5-2 Los Angeles Kingsin Madison Square Gardenissa New Yorkissa. Vincent Trocheck New York Rangers Pelipaita teki Rangersissa 2 maalia ja 1 syötteen, Mika Zibanejad ja Artemi Panarin kumpikin yhden maalin ja yhden syötön. Igor Shesterkin torjui 25 kertaa.

Ensimmäisen erän 14 minuutin kohdalla Alexis Lafrenieren 11. maali nosti New Yorkin 1-0-johtoon. Toisella jaksolla Trocheck teki 2-0, kun hänen Chris Kreiderille tarkoitettu keskityssyöttönsä ohjasi Los Angelesin puolustajan Matt Royn mailasta. Sitten Trocheck sai toisen monimaalipelinsä lyömällä Quickin oikealle estäjäpuolelleen korkeasta paikasta 1-4-syötössä 3-0-johtoon 3:37.

Klo 18.12 Viktor Arvidsson käytti olkapäätä korkealla heilahduksella pomppivaa kiekkoa ja teki voimapelimaalin ja kavensi alijäämän lukemiin 3-1. Sitten kolmannelle erälle Roy teki 3-2 1:27 ja päätti Phillip Danaultin 2-1-syötön rannelaukauksella oikean ympyrän reunasta. 2:11 Panarin palautti kahden maalin johdon 4-2. Klo 5:26 Zibanejad teki voiton 5-2 voimapelissä. Tämä on hänen 31. maalinsa kertaheitolla vasemmalta ympyrältä Adam Foxin syötöstä.

NHL Pelipaidat...
ما را در سایت NHL Pelipaidat دنبال می کنید

برچسب : New York Rangers Pelipaita, نویسنده : teetfi halvatvaatteetfi بازدید : 76 تاريخ : دوشنبه 8 اسفند 1401 ساعت: 17:43